kokos1989 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witajcie posiadam Fz1 2006 żółtą ose nakeda :P. Pytanie chodzi o przerobienie na wersję z owiewkami.Czy bak trzeba wymienic czy nie ?Wiadomo ze potrzebne sa lampy stelaż mocowania i plastiki. Nie chcę jej sprzedać bo dokupiłem do niej sporo dodatków i jest bezwypadkowa w nienagannym stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Bak jest taki sam. Nie wiem jak będzie z bocznymi uchwytami do mocowania czachy ale też pewnie coś się da zrobić. Osłony na chłodnicę też są inne. Ogólnie trochę gratów trzeba dokupić. Zadupek też jest inny ale w przerobieniu na S nie przeszkadza. Ja kiedyś zastanawiałem się nad przerobieniem mojej na N:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos1989 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) N jest spoko agresywny ale w dłuższa droge wieje za bardzo. Myślę troche nad kupieniem gratów i mieć n i s a w razie potrzeby na długi wypad przekręcić owiewki i lecimy Edytowane 3 Marca 2015 przez kokos1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczao Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Myślę, że finansowo to będzie nieopłacalne. Owiewki, lampy, stelaż to wszystko w chuk drogie, wszystko pójdzie tysiące złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi