cichawoda Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam.Mam do sprzedania kask.Stan bardzo dobry. Jedynie kilka zadrapań po upadkach świadczy o użytkowaniu.Zapuściłam włosy i zrobił się zbyt ciasny na tę ich ilość. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam :) Jaka cena ??Jakieś fotki ??Gdzie do odbioru ?? Pozdrawiam Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichawoda Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Cena: 1900,-Odbór osobisty po uzgodnieniu lub prześlę kurierem.Zdjęcia prześlę wieczorem. :) Edytowane 4 Marca 2015 przez cichawoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dziękuje za odpowiedz :)Czekam na foty Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichawoda Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To zdjęcia podstawowe. Chyba wystarczą? :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ładne kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichawoda Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ładne kafelki Mogę dodać kilka płytek jako gratis. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Cicha, gdzie dostane takie grube krzyżyki ? :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichawoda Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Cicha, gdzie dostane takie grube krzyżyki ? :laugh: Czekaj, wygoogluję. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi