Icea_PL Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wheelie norma. Ale stoopie :buttrock: mniam... osobiscie tylko raz udalo mi sie postawic DT na przednie i to marnie wysko :| . Ale chyba zaczne probowac dalej - widze ze nie trzeba miec jednak tarczowki :D . No Filu brawo – ja ostatnio prosiłam Daniela[icea] ... [ciach] Nawet nie chce mi sie komentowac - domyśl sie sama czemu ... nijakiego Monetę [posiadacz Aprolli] żeby mi pokazali ... [ciach] A on po prostu nie potrafi - nawet do lasu nie wjezdza powyzej 30km/h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Te foty powinien zobaczyć gość który jeszcze niedawno twierdził, że nie umiesz jeździć, zapewne zmieniłby zdanie. Aż sie boje co będzie jak dostaniesz w swoje łapska mocniejsze wyczynowe moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 SiemanoOstatnie dni wakcji stawały się nudne, więc postanowiliśmy usypac hopke :mrgreen: Oto zdjęcia z jej pierwszych testó :D Co sądzicie? :?: :D http://www.bikepics.com/members/filu/79mus...sp?i=197873&s=0Ostatnie 5 fotek są nowe.Począwszy od: http://www.bikepics.com/pictures/204168/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Fajosko :D ... tylko filu, nie usiadz znowy przy skoku :D .A tak powaznie, bardzo fajne fotki, jawka - waga piorkowa, z dobrym enduromenem leci hen, hen :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wiesz co człowieku, kup se jakiegoś sprzęta wreszcie, bo kiedyś w końcu zarżniesz te jawki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalym Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 spox jazda pogratulowa ci i tyle spox fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi