luki01.02 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, Zapraszamy chętnych do wycieczki z nami. planujemy trasę: Gdańsk, Słowacja, Węgry, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, po czym powrót - do ustalenia.Wyjazd planujemy na 25.06.2015-12.07.2015 (12.06 musimy już być w Gdańsku)Jesteśmy parą po 30stce, jedziemy jednym moto - CBR XXW zeszłym roku zwiedziliśmy Rumunie, Bułgarie, SerbieJesteśmy zdecydowani na wyjazd, szukamy kto ma ochotę na wycieszkę z namiTempo takie byśmy zdążyli, lecz nastawieni jesteśmy na zwiedzanie, wąchanie, smakowanie, kąpiel w morzu, i w promieniach słonecznych ;). Nic na siłe, nie pędzimy na czas, jedziemy pozwiedzać.Lokum - planujemy prywatne kwatery, lecz zabieramy również mały namiot w razie czego. Może znajdzie się ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czemu nie? Chociaż już tam byliśmy kilka razy to zawsze chętnie wracamy na Bałkany.Mamy duże doświadczenie w jeździe na jednym moto po Europie.Preferujemy kwatery/pensjonaty/motele/hotele, w tym kierunku nie ma z tym problemu, a i ceny zdecydowanie niższe niż na zachodzie. Więc jak coś to dajcie znać. Pozdro Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek301 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No i my z żoną chętnie dołączymy, tylko że mamy mały problem z terminem wyjazdu 25 jeszcze jestem na poligonie, dopiero 27 moglibyśmy Was dogonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu514 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 hej. i ja z zona wybieramy sie na podobna wyprawe. wstepnie nasz termin to 20 czerwiec na okolo 14-16 dni, ale mozemy sie zgadac. mamy po 41 lat, jedziemy na zzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki01.02 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No i my z żoną chętnie dołączymy, tylko że mamy mały problem z terminem wyjazdu 25 jeszcze jestem na poligonie, dopiero 27 moglibyśmy Was dogonić.nie chcielibysmy zmieniać terminu wyjazdu....ponieważ nie możemy sobie pozwolić na wydłużenie urlopu....ale z chęcią spotkamy się na trasie. Macie już opracowany plan wycieczki?? my przewidujemy 3 opcje...najbardziej zależy nam na zwiedzeniu całego wybrzeża!!! hej. i ja z zona wybieramy sie na podobna wyprawe. wstepnie nasz termin to 20 czerwiec na okolo 14-16 dni, ale mozemy sie zgadac. mamy po 41 lat, jedziemy na zzrświetnie, musimy się spotkać gdzieś na trasie. Macie już plan wycieczki?? my ostro nam tym pracujemy, 3 opcje mamy...zależy nam na wybrzeżu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek301 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 W styczniu mocno planowałem, i jednak stwierdziłem z żoną że pojedziemy bez planów. Nas interesuje Dalmacja. Ale wszytko jest do obgadania na miejscu. Spanie w kwaterach, na mały namiot miejsce się też znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu514 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ogolny zarys mamy, ale nic na sile jak gdzies nie uda nam sie dojechac w tym roku to wrocimy za rokspanie, nastawiamy sie na kwatery. w zeszlum roku jezdzilismy z namiotem i reszta potrzebnego do spania pod namiotem ekwipunku, ale to tylko udreka i zajmowanie miejsca ktorego i tak brakuje , a cena za kemping wyszla tak samo jak za kwatere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gdańszczak Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jak tam zarys? ;) Witajcie. Pytanko jaki budżet planujecie?Mój zamysł to Czarnogóra/Albania/Serbia ale lipiec 2015. Mam nadzieję, że się spełni. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu514 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 budzet 5-6 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Coś duzy...zwykle na dwie osoby i przebieg ok 5 tyś km wystarczało mi ok 4 tyś.zł.Spanie na kwaterach,jedzenie w własnym zakresie[knajpy i robienie samemu}. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu514 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 w zeszlym roku [rumunia grecja 6000km] spanie na kwaterach , jedzenie w knajpach+ plus wszelkie oplaty autostradowe[paliwo w grecji 1,75euro] wyszlo nam okolo 5,5 tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki01.02 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nas zeszłoroczna wycieczka Rumunia, Bułgaria, Serbia jakies 6 tyś km, 18 dni - koszt 7 tyś zł/parę.Raczej nie zakładamy, że ten urlop wyjdzie nas taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 michu514 ma rację z kwotą, jak planuje ktoś na lipiec to będzie drożej - sezon. Przed lub po za sezonem ja płaciłem średnio 8-10Euro/os nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nas zeszłoroczna wycieczka Rumunia, Bułgaria, Serbia jakies 6 tyś km, 18 dni - koszt 7 tyś zł/parę.Raczej nie zakładamy, że ten urlop wyjdzie nas taniej... Bo tyle kosztuje wyjazd w te strony na parę bez dupościsku finansowego. My z żoną wydajemy podobnie raczej niczego sobie nie odmawiając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volf50 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dwa lata temu na początku września byłem z żonką w Chorwacji /Baśka Voda/w tym roku planujemy Czarnogórę.Jedziemy ok.25.08 na 2 tyg.Poprzednio leciałem przez Niemcy/mieszkam wlkp./,w tym roku planuję przez Czechy,Austrię, Słowenie,Chorwację.Latam Cbr XX z tego powodu wybieram trasy ,może dłuższe ale szybsze/lubie zap...ć/ Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi