Pupcia30 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Siemanko mam problem z Derbi GPR 50 otóż po ostatnich czyszczeniach i regulacjach moto przerywa tak gdzieś przy 9/10 tyś obr na 2 i wyższych biegach kiedy wcisnę sprzęgło albo jest na luzie kręci do 13/14 tyś nie pomogło zwiększanie dawki mam w nim zamontowany tuning Airsal 70cc Sport gaźnik Delloro 21mm dysza 80 albo odrobinkę większa i wydech serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Rozumiem, że przed czyszczeniem i regulacją było w porządku, tak? Nic nie zmieniałeś? Coś musiałeś źle wyregulować przy gaźniku. Jaki kolor ma świeca zapłonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pupcia30 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Przed wszystko było idealnie nic nie ruszałem dopiero kiedy czyściłem filtr i gaźnik zaczął dziwnie chodzić i coraz gorzej w końcu troche podłubałem i jeździł ale słabo bo do 10 kręcił tylko i tak od paru dni sie z nim meczę czasami chodzi dobrze a na drugi dzień klapa a świeca ma bardzo jasny czubek a resztę ciemną i teraz jak wbija do 14 to nagle jak by dostał samego powietrza i gaśnie do puki nie puszcze manetki wtedy znowu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi