franco4212 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Chcę wymienić gaźniki w swoim gixie 750w z 95r. i mam takie pytanie,czy przeszczep gaźników z gsx600f-a się przyjmie i nie będzie spadku mocy? Podobno z bandita 1200 też pasują..,Zastanawia mnie czy nie będzie różnicy w mocy przy takiej zamianie.Ogólnie tak można robić? Czy nie ma co i kupić gaźniki własnie od tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Każdego przeszczepa będzie trzeba regulowac i najprawdopdobniej wymieniać dysze i iglice więc sumarycznie może to być droższa impreza od doprowadzenia do porządku posiadanych gaźników . Gix w zakresie wyższych obrotów bedzie miał znacznie większe potrzeby niż GSXF więc trzymałbym się przynajmniej średnicy gardzieli . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi