maks147dt Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam to może nie jest usterka ale po co takie coś ? Mianowicie rozkręciłem gaźnik do przeczyszczenia i ten zaznaczony wężyk był zablokowany kulką od łożyska i całkowicie nic przez nią nie przechodziło ? po co ktoś tak to zrobił co miał na celu ? Teraz nie wiem czy jest jakaś róznica ponieważ motor mam w remoncie i co to da po wyciągnięciu tej kulki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d32b6fd5172973c7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mniejszego zdjęcia nie miałeś? ;p Jeśli dobrze widzę jest to wężyk przelewowy. Ktoś poszedł na łatwiznę, nie ustawił odpowiedniego poziomu paliwa w komorze pływakowej i paliwo uciekało, stąd kulka. Ustaw w miarę pionowo gaźnik, zapodaj mu benzynę i zobacz czy nie cieknie z tego wężyka. Jak cieknie to gaźnik do regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi