Maro0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich, dostałem dziś zapytanie od mojej znajomej które pozwolę sobie zacytować: "mam nietypową prośbę/pytanie.... mój narzeczony - Albert jeździ motocyklem. Kiedyś wspominałeś, że czasami jak motocyklista bierze slub, to jeżdzicie/ organizujecie przyjazd takiej paczki motorami na ten ślub nadal się w to "bawicie?" wiem, że teraz to nie jest pełnia sezonu, ale może... my bierzemy ślub 14 lutego br, Albert co prawda sprzedał swoją hondę, ale sercem pozostał motocyklistą i chciałabym mu taką niespodziankę zorganizować jeśli będzie ekipa, ochota, i oczywiście warunki pogodowe dopiszą.... napisz szczerze czy istnieje jakakolwiek szansa na coś takiego ? pozdrawiam Ewelina P" Ślub odbędzie się w Janiszewie - kościół bł Honorata Koźmińskiego o godzinie 16:00 Kolega Albert nic nie wie o niespodziance Eweliny i tak miejmy nadzieję że pozostanie Chciałbym abyście dali znać swoim znajomym i przyjechali w jak największej ekipie, jeśli oczywiście pogoda dopisze :)Dla każdego uczestnika na motocyklu przewidziana wdzięczność Eweliny i Alberta Jeśli możecie to zgłaszajcie na forum swoją obecność, lub tel. 50jeden77684siedempozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak nic trzeba założyć Firmę "Eskorta Moto" ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jeśli był by to ktoś z kim przeleciałem chociaż 1 km,a nie że miałem ,sprzedałem to gdyby czas i suchy asfalt na plusie pozwolił pewne bym sie przewietrzył.Na chwile obecną nie wierzę w żadne takie miałem,sprzedałem.Jedyne co mnie przekona to jeśli młoda ma taką kompresję że mi zacznie prześcieradło w d...wciagać.Krąży tu taki który chyba próbował znaleźć sposób na kasę własnie w stylu miałem sprzedałem. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeśli był by to ktoś z kim przeleciałem chociaż 1 km,a nie że miałem ,sprzedałem to gdyby czas i suchy asfalt na plusie pozwolił pewne bym sie przewietrzył.Na chwile obecną nie wierzę w żadne takie miałem,sprzedałem.Jedyne co mnie przekona to jeśli młoda ma taką kompresję że mi zacznie prześcieradło w d...wciagać.Krąży tu taki który chyba próbował znaleźć sposób na kasę własnie w stylu miałem sprzedałem. To tylko zaproszenie i oczywiście jeśli pogoda będzie sprzyjać to myślę że i chętnych nie zabraknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benadix Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak pogoda dopisze to polecę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Maniek przede wszystkim zmień avatar i zauktualizuj dane czym jeździsz - ludzie inaczej zaczna Cię traktowac i do sprawy podejdą po ludzku :rolleyes: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi