zenekkapa Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Witam!jestem tu nowy i potrzebuje pomocy w wyborze Moto,mam zamiar kupić jakieś moto ale nie wiem co jest w miarę tanie w utrzymaniu zastanawiałem się na ktm sx 125,kawa kx 125,yamaha yz125 POMOCY!Z góry dzięki Edytowane 19 Stycznia 2015 przez zenekkapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagaroth Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To wszystko jest to samo. W jednego włożysz 200zł więcej w drugiego 200zł mniej, ale to nie ma znaczenia bo to i tak jest drogie w utrzymaniu dla kogoś kto nie pracuje. Po zakupie zawsze sie sprawdza stan tłoka i cylindra, no i korby zeby nie bylo niespodzianek, a jak juz cos nie pasuje to wymieniasz, a to kosztuje pare stów ładnych. No ale cos za cos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenekkapa Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ok,dzięki :) A co myślicie o jeździe cross po lesie ? Nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Myślimy, źe po lesie, nie wolno jeździc crossem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jeździć można, ale to nie to samo co endurowanie. Cross na tor, enduro do lasu i inne tereny. Ten podział się sprawdza i jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenekkapa Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja mam cr 250 i szaleje po lesie jak i po polnych drogach i sobie dobrze radzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi