Anarch Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 w trasie jak wracalem wczoraj ogar zdechl, urabalo taki kartonowy malutki kwadracik dzieki ktoremu styki przerywacza sie rozwieraja myslee ze to przez to byly problemy z paleniembo ten kartonik byl wczesniej tez troche oderwany i sie nie rozwieraly, przerwy nie bylo czasem itpchwała jawa_skuterza to że miał ta czesc na zapasie bo jak nie to by kiepsko bylo... a i tak sie montowalo godzinke jeszcze jednojedzie sobie koles na motorzepotrzebowalem klucza 7 bo nie mialem jak wkrecic macham na niego zeby podjechal a ten mi odmachal i se pojechal #@$@#$@#!!#@!#@#@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 kurde czego ja bym se nie kupil........ kasy ni ma roboty ni znalazlem na wakacje kuzwa sprzedaj co kolwiek na allegro - klocki lego, zabawki, samochodziki na sterowanie czy co tam masz - a juz Ci nie potrzebne. sprzedaj ogara. uzbierasz. ja tez myslalem ze nie uzbieram nigdy na cos wiecej niz motorower a tu prosze - jawe sprzedalem - kupilem etke a pozniej ete sprzedalem i caly moj pokoj i piwnice, wszystkie zabawki WSZYSTKO, poprostu WSZYSTKO - i moto jest super (a jaka satysfakcja - ani zlotowki mi nikt nie dolozyl) powodzeniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi