Sławek_01 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W dn. 28.11.2014 w Warszawie przy ul. Borzymowskiej 43 z parkingu w bloku skradziono motor Yamaha FZ6 S2 N rok 2008 VIN JYARJ146000012278.Opis: czarna rama, biały bak z czerwonym pasem po środku i oznaczeniem S2, felgi czarne z czerwonym paskiem, nieoryginalny klakson w kolorze srebrnym.Wyposażenie:- gmole Kappa KN358- grzane manetki Oxford Adventure V8 LDZ- stelaż kufra centralnego Kappa KZ z płytą Kappa KM5 i oparciem kufra K631- kufer centralny Kappa K49NT z wbudowanym dodatkowym światłem stop Kappa V105- stelaże kufrów bocznych PLX 360- owiewka Kappa 245A- klamki sportowe czarne z czerwoną regulacją Może motor nie jest drogi ale ma dla mnie wartość sentymentalną. Włożyłem w niego serce. Jeśli ktoś natknie się na moto proszę o info pod tel. 696 661 615. Nagroda za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mam nadzieje że się odnajdzie szybko, ale podpowiem tylko żebyś się nie poddawał i systematycznie sprawdzał allegro i olx. Znam przypadek odnalezienia motocykla po prawie 3 latach... Prawdopodobnie po prostu zmieniał właściciela który nie był świadomy jego pochodzenia i sprawa się rypła... Tak czy siak powodzenia. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_01 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 I tak też czynię. Dziękuję za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi