chmielu115 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam ponownie a więc okazało się że moje suzuki jest co prawda z 1987 ale silnik jest z 1986 i robię teraz remont i kupiłem wszystko oprócz uszczelek dołu silnika bo nie mogę znaleźć, górę znalazłem i tu moje pytanie czy silniki w rm 125 chodzi mi o dół różnią się czymś czy mogę kupić spokojnie uszczelki do mojego suzi z innego rocznika ????. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1992 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 jak nie dostaniesz uszczelek a masz pojecie jak je zrobić to kup gambit i sobie wytnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu115 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Hmm no to to wiem ale czy orientuje się ktoś czy pasują z innego rocznika do mojego 86 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Hmm no to to wiem ale czy orientuje się ktoś czy pasują z innego rocznika do mojego 86 ?1984-85 mają inny zestaw uszczelek niż rocznik '86zestaw uszczelek z rocznika '86 nie pasuje do żadnego innego rocznika proponuję nabyć zestaw na cały silnik. taki występuje pod numerem "P400510850127" i można go zamówić np. w Inter Cars Edytowane 2 Grudnia 2014 przez doomi Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi