Szoti Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam. Ćwiartka z 1999 roku kupiłem z uszkodzoną skrzynią biegów a mianowicie wyskakiwał pierwszy i czwarty bieg. Została kupiona druga skrzynia zamontowałem skręciłem pierwszy bieg jest okej czwórka wyskakuje dalej, dodam że dzieję się to przy dodaniu gazu. Wodziki i pamiętnik zostały stare. Jakaś rada ? wyeksploatowane wodziki ? czy może coś z pamiętnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wodziki do przeglądu,to samo z kłami na kołach zębatych czwartego biegu -jeśli będą zaokrąglone,to biegi będą się wypinały Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wszystkie kły są proste tzw. 90 stopni. Postawię dziś silnik na warsztat umyje to wszystko i cyknę parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi