mateusz786 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Witam. Mam do wyboru 2 silniki i nie wiem który z nich wybrać. Który z silników będzie lepszy do jeżdzenia w terenie, który będzie wytrzymalszy / mniej awaryjny. Silnik mam zamiar wstawić do ramy yamahy dt -Silnik Lifan 250 ( dwu tłokowy, dwu gaznikowy, 19,5 km, 18Nm ) -Silnik Loncin 250 ( jedno tłokowy, 23km 12Nm )Wiem że chinskie silniki nie są zbyt dobre, ale czytałem opinie na temat tych silników i większość twierdzi że są "Nie do zajechania", a częsci do tych silników są bardzo łatwo dostępne i tanie. Pozdrawiam. Edytowane 31 Października 2014 przez mateusz786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaZcH Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witaj, Moim zdaniem lepszy będzie jednocylinrowiec łatwiejszy montaż serwis i wieksza moc. Oba te silniki "sa nie do zajechania" no można tak powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi