artur-suz-wawa Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Hejkazaczynam robic plan wyjazdu na przyszły sezon i tu moje pytanie jak wygląda przeprawa promowa z Włoch do chorwacji , może ktoś się orientuje w temacie , co do cen itp chodzi mi o dwa motocykle i dwie osoby. chcemy zaliczyć Wenecje potem Toskanie i jakos przedostać się do Chorwacji w okolice Splitu , najlepiej promem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ancona Split, Bari Dubrownik Wysłane z mojego Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 jeżeli jeszcze nie znasz odpowiedzi na temat, to tutaj znajdziesz http://www.directferries.pl/jadrolinija.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi