bartek_fz6 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kupiłem jednak zestaw Rizoma 4 szt. , 2 zero 2 avio i wypas :-) Małe, dobrze świecą, jakość i wykonanie super. Polecam, przy montażu widać, że ktoś dumał jak to projektował. Sezon rozpoczęty. Nie wiem może ja jestem jakiś dziwny ale łatwiej mi się jeździ litrem niż fz6.... Pochylanie skręcanie i manewry są bliżej cb500f mojej dziewczyny niż byłego FZ6. Zrobiłem kilkadziesiąt km i takie są moje wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Pokaż zdj z tymi kierunkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 I kominem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_fz6 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Przez zimę i ostatnie weekendy powoli dokończyłem moją wizję motocykla jakim jest FZ1N. Wszystkie modyfikacje kosztowały mnie 2000 zł, dużo i nie dużo. Niby Fz1 to golf czy astra wsród motocykli i Monstera czy Brutale z tego nie będzie ale mi się podoba :-) Wygodny motocykl do spokojnej jazdy z "R-jedynką" w środku w razie czego :-) Modyfikacje:- mocowanie R&G Tail Tidy - wydech Ixil używka- kierunkowskazy Rizoma 2 x Avio SIlver, 2 x Zero Black- gmole Givi Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dobra decyzja z gmolami :lalag: W mojej opinii dużo bezpieczniejsze dla moto i wcale źle to nie wygląda. Jak wydech? brzmienie etc. montaż, jak z exupem sobie poradziłeś? Kierunki - fajnie że się przekonałeś bo mocowania farbryczne tablicy i kierunki to jakaś straszna stylistyczna pomyłka:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi GTR Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Fajne moto, prowadzi się jak simsona :cool: I z tymi gomolami fajnie wygląda, chyba u siebie też założę. Tylko brakuje pasów do przypięcia bo od 160km/h chce mnie moje moto zgubić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi