rexonus Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czy ten silnik nie chodzi za głośno ?? Może jestem przewrażliwiony ale wolę spytać, zrobiłem maszynką sporo km i ogólnie robię zawsze trasy daleko od domu i nie chciałbym aby mi gdzieś odmówił posłuszeństwa :) https://www.youtube.com/watch?v=V-1g5ShjPp8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czoperowata fałka wiatrem chłodzona = cicho nie będzie . Sprawdziłbym łańcuszki i napinacze rozrządu , luzy zaworowe no i kosz sprzęgłowy jescze słychac . Ale w tym dinozaurze łomot miesci się mniejwięcej w normie :D Oblatywałem kiedyś dwa takie wynalazki i cicho nie było . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi