vmax-r Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) ...OK :cool: - wznawiam ogłoszenie sprzedaży: (Zaraz zapodam tu linka...) http://otomoto.pl/show/preview/M4152982 P.s: kilka słów o kupujących/zainteresowanych/zawracaczach dupy: Spotkałem się z dość zaskakującym odbiorem mojego motocykla przez potencjalnego nabywcę,mianowicie nie mógł uwierzyć, że 11 letni motocykl moze być w tak dobrej kondycji. Zadawał mi pytania typu:"A dlaczego te chromy takie ładne?" "A dlaczego nie ma rysek?" "A dlaczego lakier jest taki ładny bez uszkodzeń, odprysków?" Dalej:Dostał książkę serwisową z wszelkimi wpisami - "podejrzaaane..."Dostał instrukcję użytkowania po polsku - "podejrzaane..."Okazałem fakturę zakupu w PL - "podejrzaane..." I po 30min inwigilacji wszystkiego stwierdził ostentacyjnie, że:"proszę paaaana wg mnie motocykl CAŁY jest robiooony pod sprzeeedaż,bo to nie możliwe, że po tylu latach może on tak dobrze wyglądać!!!" ...ręce mi opadły, wymiękłem... i bądź tu uczciwym i nie handlarzyną :banghead: PozdrawiamRobert Edytowane 30 Września 2014 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi