Munzer Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak w temacie. Wymieniłem klosze (z pomarańczowych na przydymione, białe) i żarówki w przednich kierunkach. Nie było problemu, ale jak się przyjrzałem tylnim, gdzie są diody i zintegrowane światło stopu to po pierwsze nie bardzo jak jest zdjąć te klosze a po drugie będzie chyba trochę kombinowania. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Nie da się, są nierozbieralne , choć jak się postarasz to dasz radę i je spie..lisz.Mi padł układ próbowałem-kolega elektronik próbował go ratować.Operacja się nie udała .ps. nie grzeb kur..przy tych ledach bo cię zaboli, salon 1450 pln sztuka, mój z US- 670pln.Jak ci się nudzi to weź się za prawdziwy tuning :dry: . Edytowane 28 Września 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munzer Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) He he, fajna fota :D. Okej, dzięki, w Harleyu tez mi poradzili, żeby przy tym nie grzebał. Szkoda bo kompletnie nie leza mi te pomarańcze. A myślisz, że coś takiego tymczasem sie sprawdzi? Edytowane 29 Września 2014 przez Munzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 :), ta folia to taki wieś tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munzer Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Raczej tak, znalazlem jeszcze opcje na transparentne malowanie i chyba spóbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Raczej tak, znalazlem jeszcze opcje na transparentne malowanie i chyba spóbuję.Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munzer Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No mozna pomalowac te szkiełka pomarańczowe na czarno ale tak, że światła będą normalnie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jak bedziesz lakierowal to zetrzyj napisy bo sie brzydko zlewa . Nie wiem tylko jak z przegladem, bo u mnie sie troche czepial o ich brak czyli homologacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 :), ta folia to taki wieś tuning. A do tego w razie W można mieć nieprzyjemności, ktoś powie, ze nie widział kierunkowskazu/stopu i było bum. Biegły potwierdzi, że oklejenie świateł folią w znacznym stopniu zmniejszyło przejrzystość kloszy a tym samym miało bezpośredni wpływ. Opcja mniej drastyczna to będziemy przy policjancie zrywać tą folię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi