kokens Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam. Po wizycie na myjni światła i wskazówki zegarów zaczęły mi szwankować. dojechałem na parking już bez świateł. Po 10 minutach chciałem odpalić i nie było już żadnej reakcji - brak prądu, poszperałem po necie i znalazłem przyczynę - główny bezpiecznik 30A. wymieniłem odpalił, ale nie ma światła drogowego, zacząłem kopać w przełączniku i tylko namieszałem Nie wiem jak go poskładać, był tam luzem jeden kabel i nie wiem gdzie ta blaszkę przykręcić Może ktoś coś poradzić ? poszukuje też instrukcji serwisowej to by mi ułatwiło naprawę ...Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 oderwany kabel ma swoje miejsce (patrz dokładnie gdzie jest pusty lut i połącz lutownica) natomiast ta blaszka to nic innego jak mocowanie przewodów do korpusu przykręć ją tą śrubką która widoczna jest między przewodami aby unieruchomić wszystkie kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokens Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 ok. dziękuje, byłem przekonany,że ta blaszka ma jakieś większe znaczenie, poszukam i zlutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokens Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam. mam na imię Komrtad, jestem z Gliwic, śmigam na Suzuki gsx 750F.Pozdrawiam wszystkich. ok. znalazłem gdzie mam ten kabelek zlutowac, ale dalej brak świateł drogowych, będę musiał jednak do elektryka podjechac...(na drugiej fotce to skutek mycia karcherem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Cała przyczyna to pewnie w tej wypalonej wtyczce, wymień ją albo, chociaż odetnij wypalone przewody i puść je w dodatkowej wtyczce z nowymi pinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi