Gość eldad Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Znajomi niedawno wrócili, oto relacja :buttrock: http://tbi.com.pl/cms.php?x=53,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 ... oto relacja ... Troche pomarudze :buttrock:, bo oprocz zdjec to duzo napisane nie jest. Mogliby wiecej zapodac o trasce, spaniu (a nie tylko, ze na trawie albo w hotelu assistance'owym), jakie koszty (orientacyjne), jak dlugo jechali, czy zastowoali wariant rura i na miejscu wylegiwanie, czy tez cos obejzeli. Ja tam jestem ciekaw, bo chociaz bylem tam raz, to jednak jeszcze duuzo jest do obejzenia. No ale moze porawia sie, bo patrzac po datach na zdjeciach to rzeczywiscie 'dopieroco' wrocili.Tym niemniej jedno potwierdzam, w Portugalii ja rowniez spotkalem miychi ludzi, w dodatku mozna sie z nimi dogadac bez problemu po angielsku, wino (moim zdaniem zajebiste) jest niedrogie, a co najwazniesze jest tam 'CZYSTO' w przeciwienstwie do lezacej obok Hiszpanii, gdzie jest brudno (jak na europejskie warunki), ludzie jacys tacy srednio mili i tacy 'dzicy', a najgorsze, ze z malo ktorym dogadasz sie w innym jezyku niz hiszpanskim :buttrock: . pzdr,Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi