Rafałmoto Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Witam, chciał bym się dowiedzieć Waszych opini na temat klocków hamulcowych DP? Podobno chłopaki z serwisu kawasaki pod Wawa mocno je polecaja i nie tylko do crossowek ? Cytuj Suzuki GSX-R 600Suzuki DRZ 400 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysmoto Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Używam, w crossowce fajnie hamują, szybko chwytają i szybko puszczają! i przelatałem 60 godzin i dalej żyją! dodam, że w różnych warunkach, błotka też trochę przeżyły! Jak dla mnie w offie zdecydowany numer jeden, przerobiłem lucasy, tragedie zwaną galferem, nieszczęsne piszczące goldfreny, sbs, czy delte. Poleciłem kumplowi i przetestował na asfalcie w supermoto XR650 i też jest zachwycony, że jest dzikus to przekazał, że bardzo dobrze hamują! Kończą mi się klocki w gs to tam znać jak misie tam się spisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi