MrDann Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam wszystkich!.Otóż, postanowiłem dzisiaj zdjąć pokrywę obok skrzyni biegów w moim simsonie, gdy Ją zdjąłem ujrzałem jakąś dziwną substancję, której według mnie tam nie powinno być, ale Ja się nie znam i wiecie. Wolę zasięgnąć Waszej opinii.Więc, co to w ogóle jest?Jak będzie potrzeba więcej zdjęć to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Woda w oleju powoduje taki szlam. Nie wiem jak z simsonem ale z reguły każda taka skrzynia ma gdzieś odpowietrzenie. Jeśli jest zatkane to tak może się robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDann Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dobra, czyli mam się tego pozbyć ? :)Dzięki za szybką odpowiedź, lecę robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi