michu4773 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzień dobry, w moim kmx'sie będe dawał wał do regeneracji i mam problem nie mogę nigdzie znaleźć wymiarów uszczelniaczy na wałek zdawczy,wałek zmiany biegów i kopkę, na starych uszczelniaczach są jakieś numery ale w ogóle nie związane z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Ale jak będzie silnik rozebrany to kłopot zmierzyć suwmiarką wałek i otwór? Edytowane 17 Września 2014 przez piotrek1281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runner Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 temat stary ale jakby ktoś potrzebował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wish Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A mógłbyś podać rozmiary w mm? Simering wałka zdawczego ma wymiar 25x37x7 (u mnie taki był). Niestety nie mam wymiaru oringu który przychodzi w tulejkę na wałku. Ktoś posiada jego wymiary?Zmontowałem bez tego oringu - nie było u mnie i pewnie dlatego ciekło - i cieknie pomiędzy wałkiem a tulejka. Również potrzebuje rozmiar simeringu na kopkę. Z tego co wyszukałem w necie to 16x24x4. Niestety w mojej okolicy niedostępny. Zaznaczam ze to informacje z internetu a nie z odczytanych numerów po zdjęciu starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi