MarcinC Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dzisiaj odebrałem z ulicy Smugowej prawko.W końcu można bez stresu jeździć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zdałeś czy oddali Ci po zabraniu?Sugerujesz, że jeździłeś w stresie, bo bez prawka? Sam nie wiem czy Ci gratulować czy współczuć... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinC Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Zdalem Nie wiem dlaczego współczucie sie u ciebie obudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jak zdałeś to serdecznie gratuluje i cieszę się razem z Tobą :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodar Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzisiaj odebrałem z ulicy Smugowej prawko.W końcu można bez stresu jeździć :-)pogratulować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi