DAN Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam Panowie!Pomalowałem sobie czaszke w mojej GSXR1100 95r. no i trzeba było zerwać naklejki, niestety po założeniu czaszka wygląda łyso przy reszcie moto. Gdzie można kupić takie naklejki????W poprzedniej gsxr nie było problemu bo sam sobie wykonałem naklejki ploterem, tutaj jednak pojawia się problem bo orginalne naklejki są cieniowane i w dodatku w kolorach metalicznych, jedyne wyjście to zlecić to drukarni ale wtedy zapłace majątek za wykonanie pojedyńczych egzemplarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hey nie czytasz zadnej prasy moto?? jest tego mnóstwo w necie też prosze tutaj są namiary na koleśia który ogłasza się w ŚM Ryszard Brodziak tel. 077/4167568 kom. 602868329 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Tak wszędzie jest tego pełno.... wystarczy w wyszukiwarce wpisać czego szukasz.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi