Piekarz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam,W następną sobotę (0.6.09.2014) żeni się mój kumpel, zapalony Intruderowiec :-).Wspólnie ze znajomymi organizujemy paradę ślubną. Kolega popełnia błąd życia w Warszawie także szykuje się troszkę dłuższy wyjazd :-).Wszyscy spotykają się na pl. Wolności w Łodzi i całą grupą jedziemy do Wawy.Godzinę spotkania podam wkrótce.Jeżeli ma ktoś ochotę dołączyć do nas to zapraszam serdecznie.A zapomniałem dodać, że młody obiecał każdemu flaszkę :-)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Koleżanki i Koledzy, Informuję, że zbiórka na paradę ślubną jest w najbliższą sobotę o godz. 13:00 na placu Wolności w Łodzi.Pogoda zapowiada się bardzo ładna także serdecznie zapraszamy.Mam nadzieję, że grono będzie tak liczne jak na mojej paradzie 23 czerwca 2012 roku :-). Do zobaczenia...Ktoś się wybiera z nami do stolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Witam, pytanie do Piekarza, jakiś namiar do tego mechanika z mińska ? jestem ze stron mińska, w moim intruderze szarpie na drugim biegu i brak mocy jak do oporu odkręcisz ale na 4ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi