Crovcia Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witam. Mam takie pytanie, jako że mam w tyle mus (nowy) i troche mi nie pasuje to to chce go zmienić na dętke, i teraz pytanie ile kosztuje taki używany mus? był używany miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowy kosztuje 500 :) Używany od 10zł w góre w zależności od stanu. Za swojego dałem 50zł rok temu. Dlatego jak sprawdzę w pn rozmiar to dam ci znać czy byłbym zainteresowany ;) Masz 100% pewności że ten twój jest nowy? Wyobrażasz sobie sytuację że ktoś sprzedaje moto i kupuje do niego nowego musa za 500zł zamiast dętki za 40zł? A z jakiego powodu Ci "nie pasuje"? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 jest nowy bo dostałem go w oryginalnym opakowaniu i oryginalnie zapakowanego w ramach rekompensaty, dodam ze jest z michelina. zalozylem go tylko ale opona ma taki kolnierzyk zeby felgi nie uszkodzicjak bym na flaku jechał i nie wyskoczy mi dobrze jak mam musa. tak że odrazu wyciągłem go . tyle z nim robiłem. a około miesiąca stoi w garazu tyle ja go używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ref Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi