LC SYSTEM Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich posiadaczy dwóch kółek :biggrin:Problemy ze znikającymi "zabawkami" mamy nie od dziś. Blokady, alarmy i inne zabezpieczenia są tak powszechne i doskonale znane złodziejom że nie stanowi to dla nich większego problemu a liczba skradzionych maszyn wciąż rośnie a po wejściu nowej ustawy o 125cm raczej ten precedens będzie rósł .....no ale do rzeczy :rolleyes: Mam do zaoferowania Wam moduł GPS z monitorowaniem pozycji pojazdu on-line, mały w hermetycznej obudowie z możliwością zdalnego włączenia blokady poprzez smsa. Dodatkowo powiadomienie na komórkę jeśli pojazd opuści wyznaczoną przez nas strefę. Więcej informacji o urządzeniu na naszej stronie : http://www.trakery.com/tracker-tl-106/ W przypadku pytań służę pomocą [email protected]tel: 508-210-383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam.Miałem podobne urządzenie i niestety leży bezużyteczne w domu.Cuda wianki - tylko kartę doładowuj a i tak nie działa jak powinno ( czyt. zgodnie z opisem)Nie chcę robić antyreklamy , ale ja nie dam się skusić na podobne oferty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LC SYSTEM Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Faktycznie,korzystanie z pre-paidów jest uciążliwe a monitoring przez smsy i wpisywanie lokalizacji w Google dość czasochłonne.Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest abonament i możliwość śledzenia pojazdu w czasie realnym przez www. pobieranie raportów, robienie statystyk (więcej możliwości na filmie) : Poza tym mamy możliwość ustawienia bezpiecznej strefy np 3km wokół miejsca parkowania pojazdu.W momencie przekroczenia strefy zostaniemy powiadomieni o tym fakcie smsem.Jeśli nasz pojazd został skradziony w kilka sekund możemy unierucjomic pojazd obserwując jego pozycje przez aplikacje. Urządzenie TL-106 można również stosować w samochodach, skuterach wodnych, przyczepach campingowych itp. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez LC SYSTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 U nas nie ma pre-paidów bo faktycznie wiemy ze konkurencja z tym miała dużo problemów z winy użytkowników, którzy zapominali doładować na czas karty.TL-106 można również stosować w samochodach, skuterach wodnych, przyczepach campingowych i innychSam mam zamontowany w Ibizie i od 7mc nie miałem z nim problemu a -10% w ubezpieczalni tez piechota nie chodziTo prosimy opisać na jakiej zasadzie użytkownik komunikuje się z matką i ile to kosztuje rocznie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LC SYSTEM Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nasza firma oferuje 2 rodzaje dostępu do systemu.Polska - opłata 25 zł miesięcznie . W cenę wliczone są miesięczne kosztytransmisji danych na terenie kraju.Unia Europejska- opłata 43 zł miesięcznie . W cenę wliczone są miesięcznekoszty transmisji danych na terenie krajów Unii Europejskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aggy Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A jaki jest koszt takiego cudenka?:) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LC SYSTEM Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W ofercie posiadamy 3 urządzenia w zależności od potrzeb klienta i zastosowania.Wspomniany traker TL-106 to koszt 333zł netto + 25zł netto/mc umowa abonencka na 12/24mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi