Skubi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Serwus :mrgreen: Czy to normalne że w Jawie 350 TS z z jednej rury leci biały dymek, z drugiej nic, a chodzi równo na dwa gary. :?: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 a patrzyłeś jak wyglądają świece może masz zapłon lekko przestawiony :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zapłon elektroniczny.Końcówki świec be-żowe. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 A z której rury konkretnie leci ci dymek??? Bo jak z lewej to 100% poszedł ci simmering na lewym czopie wału i żłopie ci olej ze skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 z prawej, Ufffffffffffffffffffffffffffff :buttrock: simmeringi som noweA Wam równomiernie dymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ooooooo właśnie sprawdź czy jeszcze coś masz w skrzyni :buttrock: :buttrock: :) a tak pozatym to czeski sprzęt "nikt nic nie wie"u mnie to różnie bywa zależy jaki ma kaprys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Oj wszystek jest, olej, części :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 z prawej' date=' Ufffffffffffffffffffffffffffff :buttrock: simmeringi som noweA Wam równomiernie dymi?[/quote'] Dwa pytanka i kombinujemy dalej: - na jakim oleju jeździsz???- czyściłeś wydechy (lubi się w nich odkładać oled, zwłaszcza w tych podgięych do góry i po zdjęciu kolanek można sie niemile zaskoczyć gdy z kolanka wyleci olej) Obstawiałbym ta drugą opcję, zwłaszcza jeśli dymi ci gdzy silnik się nagrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 z prawej' date=' Ufffffffffffffffffffffffffffff :buttrock: simmeringi som noweA Wam równomiernie dymi?[/quote'] Dwa pytanka i kombinujemy dalej: - na jakim oleju jeździsz???- czyściłeś wydechy (lubi się w nich odkładać oled, zwłaszcza w tych podgięych do góry i po zdjęciu kolanek można sie niemile zaskoczyć gdy z kolanka wyleci olej) Obstawiałbym ta drugą opcję, zwłaszcza jeśli dymi ci gdzy silnik się nagrzeje. Olej Orlen 2T Semisynthetic różowy/czerwony wydechy są w porządalu Ktoś mi kiedyś powiedział coś o 'innym wykorbieniu' i dlatego tak się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 moja rada jest taka : jak ci rowno pracuje na 2 gary , dobrze chodzi, oleju ze skrzyni nie spala - to zapomnij o tym problemie z dymieniem, jeszcze nie widzialem jawy co by z 2 rowno dymila,roznica moze byc nawet minimalna ale zawsze jest , u mnie jest dosc duza roznica- prawy dymi mocniej i nie przejmuje sie tym - tobie tez tak radze. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 U mnie zawsze prawy mocniej dymił i różnica była bardzo widoczna ok 1/3. Zawsze paliła równo i szła pięknie!!Więc tak jak przedmówca, jak dobrze jedzie to nie ruszaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 u mnie dymi właściwie tylko z prawego, mimo że chodzi na oba gary...... czyli to chyba normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Ogolnie zasada w jawach jest taka: JAK DZIAŁA TO NIE NAPRAWIAJ!!! Nalezy sie nie wychylac i naprawiac tylko jak padnie, poniewaz znam przypadki ze nawet na nowych czesciach chodzila gorzej niz na starych wyrobionych. Co do dymu to nierównomiernosc to norna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 dziwne jest jedynie to ze mowisz ze z jednej ci wogole nie kopci a z drugiej kopcji bo z tego co sie orientuje to normalne ze w jawach z jednego kopci bardziej z drugiego mniej ale zeby z jednego wogole;/?? dziwne:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 mam dokladnei tak samo z jednej kopci a z drugiej wogole albo prawie nic!!!! nawet mi sie zagladac nie chcialo stwierdzilem ze to wina wydechow i tyle......z tego co pamietam to wlasnie z prawej sie dymi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi