Rafaeelloo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dla zainteresowanych aukcja na allegro: http://allegro.pl/kask-hjc-is-16-czarny-mat-i4506379045.html Kask kupiłem w lipcu 2010 r. i od tego czasu przejechałem w nim ok. 4 tys. km. W zeszłym sezonie i w obecnym niemalże nieużywany (łącznie ok. 100km zrobiłem). Szczerze polecam - jest wygodny. Zdecydowanym plusem tego kasku jest blenda - przydaje się w słoneczne dni. Kask w rozmiarze M - 58. Jeździłem w kominiarce, ponieważ był minimalnie za duży. Sprzedaję, ponieważ jest obecnie nieużywany i podobny los spotka resztę stroju oraz samo moto.Zainteresowanych zapraszam do kontaktu:GG: 3928678E-mail: [email protected]Tel.: 791 690 219 (proszę o kontakt po godzinie 17)Niedługo w moich ogłoszeniach pojawi się reszta stroju (kurtka Modeka Hawking, buty Sidi Vertigo, rękawice Alpinestars Octane S-Moto, kominiarka Oxford) - jeśli ktoś jest już zainteresowany kupnem pozostałych elementów stroju - również proszę o kontakt, chętnie udzielę jakiegoś rabatu wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi