ketchupvfr Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Vitam , mam pytanko co jest lepsze do modelowania (nadania określonego kształtu) pleksi:- wrzątek + forma;- przesterowana suszarka :mrgreen: ;- opalarka :?: a może znacie jakis inny patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 w zależnosci co chcesz uzyskac i czy ta pleksa ma byc jeszcze przezroczysta....ja wczoraj własnie z braku innych przyborów użyłem takiego małego palnika na gaz od zapalniczek i o dziwo nic nie straciła z przejzystości, oczywiscie jak przesadzisz to zaczną ci wyskakiwać takie malutkie pęcherzyki ale nie matowi powierzchni :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 jak to co chcę robić - ORYGAMI :mrgreen: a tak poważnie to ma być lekko wygieta, a chcę ją dokształacić na stałe aby mi nie sprężynowała. co to za palnik - a la Mc Giver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Mozesz sprobowac w zwyklym piekarniku. Tylko uważaj ;)Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 dobre!!!!!co to za palnik - a la Mc Giverale to tak na marginesie jeżeli masz lekko odkształcić<mniemam ze masz już ją przymocowaną do bajka :) >weź opalarkę, ostroznie podgrzewaj..ubierz najlepiej jakieś rękawicki i manualnie ją dopasuj.... ale znajdź sobie też szmatę którą nasiąkniesz wodą a gdy uzyskasz pożądany kształt to go szmatą przez łeb :D :D no wiesz przytyknij do pleksiiiiiwtedy ładnie zastygnie tak jak powinna :buttrock: :buttrock: a propos tego palnika ...można go dostać praktycznie w każdym elektronicznymalbo na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28981840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 tak właśnie PITTjuz zamontowałem i już odkształciłem - suszarką po tuningu :mrgreen: a palniczek taki sobie sprawię :buttrock: naRka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 jak możesz to wstaw foto twej nowej ofiefki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jak wszystko skończę - nie ma sprawy naRka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi