Kristy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 WSK M06B1 rok produkcji 1969nr ramy: 941798nr silnika: 683846data pierwszej rejestracji: 23.04.1969Co mogę napisać WSK-ę kupiłem od dość młodego gościa który po prostu ją katował. Do WSK-i dostałem tylko tablice rejestracyjną, ale udało się ją zarejestrować :) Po zarejestrowaniu stwierdziłem że skoro robię dla siebie to trzeba zacząć robić wszystko porządnie. Zaczął się etap rozkładania, na początek poszedł silnik na warsztat: Gdy silniczek ładnie zabrzmiał i poczułem zapach dwusuwa, nadszedł czas na czyszczenie ramy: Jak widać troszkę pracy było przede mną. Części stałe postanowiłem wypiaskować i malować proszkowo: Po dość długich poszukiwaniach firmy która ładnie mi wychromuje części trzeba było zrobić paczuszkę i wysłać ją do Nakła nad Notecią. Kolejną rzeczą jaka poszła na warsztat, były koła, które trzeba było pomalować, kupić nowe szprychy i wszystko ogarnąć: Jako że odbiór poszczególnych części się opóźniał na zimowym MTW w Łodzi zakupiłem nową gąbkę i pokrowiec na siedzenie: Nareszcie nadszedł czas na powolne i mozolne składanie wszystkiego w jedną całość CD nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Gdzie chromowałeś odblask i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Piotr R1 właśnie zrobiłem błąd bo odbłyśnika nie powinno się chromować, tam jest jakaś specjalna powłoka z tego co wiem to koszt poprawnego położenia tej powłoki to koszt około 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ale na pewno lepiej ci zaświeci chromowany niż zmatowiał. Tak czy tak fajny sprzęt kombinujesz, Dobrze widzę że skladasz go w mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldsmoto Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Super robota, widać, ze się przykładasz :) piasty szkiełkowane ?Jeśli chcesz mogę polecić Ci gościa od liczników, oddałem w jego ręce już kilka a może nawet kilkanaście i jestem strasznie zadowolony. (Nie jest to reklama, nie znam tego Pana osobiście i oddaleni jesteśmy o kilkaset kilometrów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walker27781 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Można wiedzieć jaki jest koszt takiego chromowania? Edytowane 11 Czerwca 2019 przez walker27781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 W ciągu pieciu lat cena na pewno ulegla zmianie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi