coupe26 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam mam problem z Yamaha FZR 600 3HE 91 Rok Ssanie nie działa rano na zimnym silniku nie idzie go zapalic w dodatku czuc stale benzyne co jakis czas kapie z gaznikow benzyna co jest tego przyczyną poprzedni własciciel kazał przeczyscic gazniki i ssanie bedzie działac prosze o pomoc co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zaciął się zaworek pływaka w gaźniku, albo nie trzyma szczelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coupe26 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Aha dzieki rozbiore i sprawdze morze kupic nowe zaworki iglicowe czy jest jakis patent na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jeśli jest kranik podciśnieniowy to sprawdż czy trzyma szczelność na przewodzie podciśnienia . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coupe26 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kranik jest ten oryginalny jak przekręcam pomiędzy res na on to własnie kapie benzyna po czym przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi