MrsMarthy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Żeby się jeszcze bardziej pochwalić trafiło mi się robić interesy z mniej lub bardziej znaną postacią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Chyba jestem nieobeznany z VIP 'mi ..ale kto to jest ? :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Chyba jestem nieobeznany z VIP 'mi ..ale kto to jest ? :happy:no jak to nie wiesz?to jest witryna do lubelskiego sklepu motocyklowego moto-gp, może było Ci trudniej zgadnąć bo jakieś 2 os. i moto wepchały się w kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Chyba jestem nieobeznany z VIP 'mi ..ale kto to jest ? :happy: Jacek Bąk - kopacz boiskowy to jest witryna do lubelskiego sklepu motocyklowego moto-gp, może było Ci trudniej zgadnąć bo jakieś 2 os. i moto wepchały się w kadr Sory za wtrącenie w kadr, następnym razem poproszę moto-gp żeby ładniej przypozowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jacek Bąk - kopacz boiskowy Sory za wtrącenie w kadr, następnym razem poproszę moto-gp żeby ładniej przypozowało teraz tak na poważnie, to naprawde piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 słuszna uwaga, ładna sylwetka. Zastanawia mnie, jaki wstydliwy motocykl, odbił się na szklanych drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zastanawia mnie, jaki wstydliwy motocykl, odbił się na szklanych drzwiach ? Niesamowicie wstydliwe BMW X7 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi