Skocz do zawartości

MZ RT 125 Jestem ciekawy czy ktos...

Rekomendowane odpowiedzi

MZ RT 125 ten motocykl posiadam, jestem ciekawy czy ktos nawet nie to że ma taki motocykl albo zna kogoś... ale czy ktoś go widział ;) bo wydaje mi się że jestem jedynym "Polakiem" z takim motocyklem i czuje się samotny ;) Coprawda nawiązałem dobre stosunki z niemieckimi fanklubami ale to nie to samo :P

a jeśli ktoś nie wie jak ona wygląda bo nigdy o tym nie słyszał to zapraszam do obejżenia konkretnie mojego modelu ;) (fotki robione w te wakacjie na mazurach ;) ) >>> http://www.salata123.uzo.pl/mz/agalery.php

Dzieki za wszytkie odp. ;)

Ja tylko raz widzialem w akcji taka MZ RT 125 tez byla czerwona moze to byles nawet Ty jesli jezdziles kiedys w okolocach Lodzi.

Motocykl prezentuje sie bardzo fejnie i nie wyglada jak 125 tylko jak cos wiekszego. Mi sie podoba jej wyglad.

Witam

Bardzo fajny motocykl ;mozna wiedziec ktory to rocznik i czy masz go od nowosci 8) :?:

ps. www.motocyklemz.pl -stronka producenta MZ 8)

Można powiedzieć że od nowośći :buttrock: bo jak go kupiłem miał przejechane ze 100km :buttrock: a rocznik jest 2001

bols2 - czy masz możliwość zeskanowania tego arta' date=' bo ja go "podobno" gdzieś mam ale nie moge znaleść a chciałbym zobaczyć co tam piszą o niej :) (a tutaj macie arta na podstawie tamtego :D >> http://www.salata123.uzo.pl/mz/articles.php?id=1 )

ps. to był ten sam model który był na testach w SM dlatego kupiłem go naprawde po atrakcyjnej cenie :D)