revis Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam,mam skuter taki jak w temacie juz dosyc dlugo, ale przez ostatnie kilka miesiecy nie byl odpalany. jak juz chcialem nim jezdzic to wymienilem wal, tlok, pierscienie, wariator(przeciwtalerz, rolki tez). w kazdym razie o to moj problem, skuter odpala nawet jak jest zimny ale trzeba mu sporo przygazowac bo ma bardzo niskie obroty (wczesniej nie mialem takiego klopotu). no i teraz problem z mocą silnika, jak juz zapale go to siadam i jest ok ma fajny zryw tak do 20-25 km/h, ale wlasnie od ok. 25-40 jest totalnie bez mocy, potrzebuje sporej gorki zeby osiagnac wiecej niz 40 i co wydaje mi sie dziwne od powyzej tej predkosci tak jakby odzyskiwał moc i leci 65-70 nie wazne czy pod gorke czy tez nie. dodam ze docieralem go troche. Proszę o pomoc, jakieś pomysly mile widziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAN PREZES Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Szkoda pieniędzy na części do skutera. Sprzedaj go i kup sobie np. TZR50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daremi56 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja też bym sprzedał.. nie ma coo sie bawić.. teraz bez problemu lepszy kupisz a jak ten sprzedaz to prawie wyjdzie na to samo. Cytuj pożyczka online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi