cycoh Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pilnie kupię uszczelniacz popychacza sprzęgła do mojej GS 400, pasuje z Gs500. Obdzwoniłem wszystkie serwisy motocyklowe w okolicy, objeździłem wszystkie zakłady produkujące oringi i łożyska i dupa... może ktoś ma dostęp gdzieś w ASO i było bu my po drodze, to kupił by mi a ja mu zwróce + na jakiegoś browarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zapytaj w Agromie-może coś dopasują Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W każdym autoryzowanym serwisie Suzuki, kupisz go wysyłkowo w cenie około 50 zł. Żaden inny np. z Agromy nie będzie pasował ze względu na jego grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 powysyłałem zapytania do różnych ASO i jutro mam nadzieje że mi odpowiedzą... Może ktoś z kolegów ma takie ASO po drodze bo ja nie mam po drodze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi