arek456.12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Cześć, mam problem z Hondą NSR.A więc tak od kilku dni ma lekkiego muła na małych obrotach ( na wyższych ok) na poczatku myslałem ze to coś z gaźnikiem, alewczoraj zauważyłem że zaczął delikatnie dymić na kolor lekki niebieski a nawet mozna powiedzieć że na biało :O (nie wiem od kiedy zaczał taki dym puszczać)Po chwili zgasiłem, odczekałem ok 30min i sprawdziłem olej w sprzegłem, było do min a przed odpaleniem do max, co mogło się z tym olejem stać ? Żadnych wycieków nie ma :) Proszę o pomoć z góry dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 simmer poszedł na emeryturęściągaj prawy dekiel i wymieniaj Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek456.12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzięki za odp. :) Możesz mi jeszcze polecić jakaś stronkę na której mogę kupić nowy ? Na allegro kosztuje 80zl + przesyłką to chyba trochę drogo ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 sklep z łożyskami itp Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek456.12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ok. Jeszcze raz dzięki za pomoc :) Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi