1papilion9 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Mam zamiar kupic crossa/enduo do 8000max. Mam 180 wzrost 70kg wagi.To bedzie moj pierwszy cross/enduro choć z motocyklami mialem i mam doczynienia I teraz nie wiem co wybrać crossa czy enduro. Chcialbym aby sprzęt byc malo awaryjny i serwis mnie nie zrujnował Myslalem nad yamaha yz 250 ale podobno koszty remontów sa wysokie i czesto trzeba je robic. Głównie bede jezdzil po lesie polnych drogach błoto piach i takie tam.... Doradcie cos jaki wybrać 4t czy 2t chcialbym raczej 250+ pojemnosc tylko jaka marka i model Edytowane 6 Lipca 2014 przez 1papilion9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jeśli nie chcesz żeby cie remonty zrujnowały to cos mniej wysilonego , wszelkie yz , crf odpadają A czy 4t /2t - ja tam nie trawie charakterystyki 2t i wku**ia mni to pierdzenie . Kwestia gustu . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 No to co bys polecił ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 KTM , ale nie pamietam czy 400 czy 525 - któryś z nich to złoty środek pomiędzy mocą i jazdą a remontami .Najpierw sprawdź co Ci bardziej pasi - 2t czy 4 t . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 2t ale jeśli 4t będzie wymagał mniej remontów wezmę 4 chodź mi o tańsza eksploatacje i serwis Ten ktm to chyba nie w moim budzecie max 8k A czy za te max 8k zł kupie coś wg sensownego w pojemności 250+?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 jak 2t to ja polecam np. ktm exc 200/250 :) lub jeżeli naprawde chcesz coś nie awaryjnego ze stalowym silnikiem to drz 400 wersja E ma 50 koni a Y jest lekka i mocna :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi