Savii Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich.Jeśli ktoś miałby ochotę przejechać się na Litwę, Łotwę i Estonię to zapraszam. Wyjazd planuje w okolicach 14-15 sierpnia 2014. Powrót przewiduje 22-24.08.2014. Wycieczka typowo turystyczna bez spiny i gonitwy. Przebiegi dzienne maksymalnie 300-400km. Startuje z Wejherowa. Dystans w obie strony jakieś 2300-2500km.Trasa do ustalenia gdyby ktoś byłby zainteresowany. Spanie raczej na kwaterze lub coś podobnego. Na Rygę przeznaczam 2dni oraz 3dni na Tallinn. Takie mam założenia ale wszystko wyjdzie w praniu. Po raz drugi jadę w tamte rejony gdyż miło wspominam poprzednią wycieczkę z 2012r więc może ktoś się pokusi. Pozdrawiam Savii. Edytowane 4 Lipca 2014 przez Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek125 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W jakich pieniądzach mieści się taka traska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 W jakich pieniądzach mieści się taka traska ? Wszystko zależy jaką trasę się wspólnie ustali gdyby ktoś byłby zainteresowany. Jeśli sam pojadę to sobie ją skrócę i głownie uderzę na Rygę i Tallinn.Na pewno nie są to duże pieniądze w porównaniu z wypadem na Sycylię z której wróciłem. W 2012r roku robiłem taką objazdówkę na Litwę, Łotwę i Estonię i z tego co pamiętam nie były to kosmiczne wydatki.Tutaj moja relacja: http://www.damy-rade.interkar.pl/LitwaLotwaEstonia2012.html PozdrawiamSavii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam.Widzę, że chętnych brak nawet na tak lajtową podróż. Cóż może nie ten kierunek :) Z drugiej strony może i to lepiej gdyż nie bardzo lubię wracać w te same miejsca chociaż podkreślam mam ogromny sentyment co do Rygi i Tallina. Może kiedyś tam wrócę!!! zobaczymy. W chwili obecnej moja sytuacja i możliwości zmieniły się i skłoniły mnie raczej do podjęcia wyzwania jakim jest wyprawa do Hiszpanii i Portugalii więc na dzień dzisiejszy skupiam moje poczynania w tym kierunku a temat wypadu na Litwę Łotwę i Estonię zamykam za co z góry wszystkich przepraszam. Szerokości życzęSavii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tallinn piekne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadupoznan Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Hmm, a jaka trasę kolega proponuje i jakie preferencje przejazdu ( predkość, dystanse, spanko) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi