piotrek1985 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Cześć Chcę kupić suzuki B King na następny sezon (lub jak się uda jeszcze na ten), ale nic nie wiem o usterkach tego motocykla. Na co powinienem uważać kupując go? Sprawdzenie zostawię panom z ASO ale nie wiem ile kosztuje utrzymanie tego motoru w skali kilku lat i gdzie mogę dokonać ewentualnych napraw. Kolejna sprawa to w jakich granicach cenowych powinienem szukać zadbanej sztuki ( 25 000 ?), i czy szukać w Polsce czy za granicą? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiii666 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 to chyba nie tan dział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1985 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 to chyba nie tan dział...Dzięki za odpowiedź to gdzie mam napisać? Myślałem że to dział suzuki :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi