daniel20vm Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 witam. Coś zaczęło mi w silniku stukać jakby taki metaliczny dźwięk. Z racji że wszystko było zrobione (tzn rozrząd piec itp.) a pozostały do zmiany tylko praktycznie łożyska wału, obstawiam że to one "siadły" (motor był po zatarciu). Szukam w necie i nigdzie nie mogę znaleźć takowych... Może ktoś już kupował i by mógł podrzucić gdzie dostane takie ? Bardzo pomógły by mi wymiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam!Bardzo ciężko dostać takie łożyska bo lewe łożysko wału jest nie typowe ja znalazłem na włoskim ebay kosz około 100 euro w serwisie wołają około 800 zł wybór jest twój :biggrin:powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi