cosiunus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam was. mój problem polega na tym ze moj brat byl na delegacji dosc dlugo i gdy odjechał odlaczyl kable od plusa i minusa. stala okolo 6miesiecy i wtedy mi pozwolił i gdy podlaczylem to nie mogla odpalic bo nie miala iskry, dalem do kolegi bo on silnikami sie zajmuje. a nie elektryka. i mi zrobil ale gdy odpalil to swiecila czerwona kontrola od ladowania.Potem dałem ,z do kuzyna bo mowil ze sie zna dalem i nic jeszcze kurde kontrolka nie swieci w pozycji zapalenia (zarowska jest sprawna 100%) i w dodatku wymienilem szczotki i elektromiczny regulator alternatora i gorzej zrobil jak bylo. mz etz 150. dodam jak kupil moj brat to nie bylo bezpiecznikow cala elektryka jest na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Sprowadź do mnie na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi