bober6662 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam wszystkich zakupiłem wczoraj do kolekcji w bardzo dobrym stanie Suzuki gsx400e rok produkcji 1982 maj,ale nie opdpowiada mi wizualnie bo wygląda jak model produkowany rok wcześniej w 1981rz karbowanymi boczkami pod siodłem.Stan techniczy super wizualny też,odpala na dotyk...oprócz wzmianek o specyfikacji silnika itd nie znalazłem nigdzie w necie oferty sprzedaży takiej wersji moze ktoś z was mógł by pomóc interesuje mnie czy nie przepłaciłem...chodź za klasyka wtym stanie i tak jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja sprzedałem gsx550 E z1983 za 600 zł kompletny na chodzie , napewno będzie dobrze służył , mam nadzieje ze pomoglem w wycenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 zależy od stanu i oryginalności zobacz na motoscoucie ile sobie niemiaszki cenią btw moją honde chciał jakiś niemiecki emeryt odkupić jak byłem w Toruniu na wycieczce :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi