beenekk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam motocykl Suzuki Intruder VL125 z 2001r. Mam z nim mały problem ponieważ, nie ma zbyt dobrych osiągów. Na każdym biegu jak go przytrzymam na troszke wyższych obrotach łapie "odcinkę" (przerywa, szarpie). Jego V-Max to ok. 90 km/h. Czy może on mieć założone jakieś blokady??? Wiem, że był sprowadzony ze Szwajcarii, a tam chyba motocykle 125 są blokowane do bodajże 80 km/h. Gdzie mogą być te blokady i jak je ewentualnie zdjąć?? Liczę na waszą pomoc, Pozdrawiam :) Edytowane 12 Czerwca 2014 przez beenekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genezi Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 CDI (moduł) zablokowane, szukaj odblokowanego modułu. Mam w swojej marudzie to samo. 85-90 km/h max :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi