Rafał_RW Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witajcie!Drodzy Koledzy i Koleżanki!Piszę w imieniu mojego kolegi Pawła Baranowskiego, który w dniu 30.05.2014r uległ poważnemu wypadkowi motocyklowemu w Warszawie na ulicy Madalińskiego.Mimo, że go nie znacie, chcę wykorzystać wszystkie możliwe sposoby pomocy.W obecnym czasie jest po przebytej wielogodzinnej operacji i jest w stanie bardzo ciężkim (krytycznym), znajduje się na oddziale intensywnej terapii w szpitalu MSW w Warszawie przy ulicy Wołoskiej. Mając na względzie zły stan Jego zdrowia zwracam się z uprzejmą prośbą w imieniu rodziny i swoim o ODDANIE KRWI aby nasz kolega wrócił do zdrowia.Krew można oddawać w punkcie Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa Ministerstwa Spraw Wewnętrznych przy ulicy Wołoskiej 137 z hasłem dla Pawła Baranowskiego lub w każdym innym punkcie krwiodawstwa (z hasłem dla Pawła Baranowskiego).Jeśli chcielibyście i możecie pomóc będę bardzo wdzięczny.Z góry chciałbym podziękować w imieniu rodziny i swoim za każdą pomoc udzieloną Naszemu koledze!!!W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o pisanie maila.Jeśli Administrator uzna, że post nie jest przeznaczony na to forum zrozumiem, że go usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cześć.Były już tu podobne prośby, więc miejsce raczej właściwe.Jutro będę na Wołoskiej właśnie - jeśli nie będzie za późno, to chętnie pomogę. A jak się nie uda, to spróbuję w czwartek.Życzę powrotu do zdrowia Twojemu Koledze.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał_RW Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bardzo dziękuję w imieniu swoim i rodziny Pawła.Każda pomoc jest bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi