Farsight Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam, wszędzie szukałem, ale nigdzie nie znalazłem. Czy istnieje możliwość zmiany widelców w Hondzie Shadow na dłuższe? Czy istnieje jakaś firma, która mogłaby się czymś takim zająć, albo czy są dostępne na rynku części do tego potrzebne? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Coś w tym kierunku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 http://www.ame-chopper.de/ Na tej stronie w plikach pdf jest lista modeli motocykli, do których jest oferowane dłuższe zawieszenie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wybacz mi ciekawość graniczącą z impertynencją.Ale po co chcesz to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farsight Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Hatsan wielkie dzięki. Twoja stronka bardzo pomocna :)Dłuższe zawieszenie zawsze bardzo mi się podobało. Poza tym nie mam żadnego motoru i nie chcę tego robić. Na razie zaczynam się orientować w temacie. Szukam czegoś co będzie mi najbardziej odpowiadało i dowiaduję się, a przy najmniej próbuję się dowiedzieć jak pewne rzeczy się robi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kwestii "podobania" nie komentuję. To indywidualna sprawa. Tylko taka przeróbka ma spory wpływ na prowadzenie motocykla. Jeśli jedyne drogi, po których to ma jeździć są proste jak strzała - od horyzontu po horyzont to spoko. Tylko polskie drogi mają dość urozmaicony kształt. I to w 3D, że tak powiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi