wandosek Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam. Nie jestem jeszcze motocyklistką - nauke rozpoczełam dopiero w tym roku. I to od zera absolutnego :)Nigdy nie siedziałam na motocyklu. Postanowiłam opisać moje przygody na blogu Varaderka -> http://varaderka.blog.interia.pl/Nie jest to profesjonalny blog, bo sama nie jestem profesjonalistką. Jestem uczniem poznającym zasady jazdy na motocyklu.Zapraszam do czytania i komentarzy.Nawiasem mówiąc, myśle, że jedyny bezpieczny sposób nauki, to stopniowanie trudności. Rozumiem, prawo jest prawem, ale życie mamy tylko jedno i warto kierować się rozsądkiem. Pozdrawiam Wanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Co to za szkoła?Może mamy i instruktora na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Powodzenia w realizacji marzeń życzę :) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wandosek Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Co to za szkoła?Może mamy i instruktora na forum?Szkoła, w której wykupiłam 5 godzin nauki od podstaw to http://www.jerzy.tychy.pl/Uczył mnie pan Jerzy. Bardzo spokojnie wytłumaczył każdy szczegół i obserwował jak sobie radzę.Dzięki temu po raz pierwszy w życiu samodzielnie jeździłam na motocyklu - opisałam to na blogu.Natomiast cały kurs mam wykupiony w Wodzisławiu. Jak mi poszło też jest opisane. Decyzję o wykupieniu godzin "od podstaw" podjęłam samodzielnie. I stwierdzam, ze warto było. Pan Jerzy wrócił mi wiarę w siebie, że jednak nie jestem do niczego :) PozdrawiamWanda Powodzenia w realizacji marzeń życzę :)Dziękuję i pozdrawiam :)W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi