cycoh Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 HejZrobiłem, poskładałem i trzeba sprzedać, zanim ogłoszenie trafi na portale aukcyjne chce wam pokazać i być może ktoś z forumowiczów będzie zainteresowany.Espace jest jak każdy widzi, wcześniej siedział w nim silnik 3.0 V6 automat dzięki któremu zjadłem zęby i straciłem kupę szmalcu, teraz jest włożony super mocny 2,0 8 V z manualną skrzynią biegów.Przekładkę robiłem sam, i przy okazji wszystko co miało w zawieszeniu jakikolwiek luz, coś było wybite, zostało wymienione na nowe/używane ale sprawne.Z wyglądu oprócz znaczka V6 na drzwiach nie ma oznak że siedział tam kiedykolwiek automat.nie chcę mi się opisywać co było robione bo każdy na forum może looknąć moje posty i zobaczyć moją walkę ze swapem.parę danych technicznych, auto jest z 1997 roku, jest 7 foteli, klima do nabicia bo musiałem przy swapie ją rozszczelnić, hamulce przód nówki, tył dzięki temu że był tam silnik V6 został z tarczami także hamowanie o niebo lepsze niż na bębnach.Gaz jest wbity w dowód, do podłączenia bo mikser z V6 nie pasuje do 2.0 8V, na dniach do podłącze.w razie pytań 512 913 640oferta skierowana do NORMALNYCH ludzi którzy rozumieją trud i nakład pracy jaki włożyłem w przekładkę, która wg wykonana została w 100% zgodnie z normami Przebiegu nie piszę bo jest o wiele za duży niżeli mu Polacy byśmy chcieli widzieć i ja kogoś razi po oczach i chcę się pochwalić przed szwagrem, rodziną, sąsiadami przebiegiem 150 000km w 17 letnim samochodzie to mogę mu to umożliwić by poprawić swoje EGO.Cena i przebieg do uzgodnienia A tak serio to chciałbym dostać za to autko równe 50 banknotów z Władkiem Jagiełło.Myślę że to nie jest wygórowana cena, a autko na pewno lepsze niż od handlarza Mirka przywiezione z Niemców z przebiegiem 120 000...jak się nie podoba to proszę kupić tego :http://olx.pl/oferta/renault-espace-2-0 ... 4o5gp.htmlten Espace jest jak wino im starsze tym lepsze tzn z mniejszym przebiegiem, w Holandii miał 350 000 teraz 170 000....Wstawiłem to tak dla porównania... http://olx.pl/oferta/renault-espace-iii-2-0-8v-lpg-1997r-CID5-ID5sIa1.html#0f23ee45d1 Auto ma hak także idealne do ciągnięcia przyczepki z moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wiesz jakie jaja beda jak to kto ktoś pod komputer podłączy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jaj nie będzie bo wszystko zostało przerzucone z 2.0 8V łącznie z wiązką elektryczną silnika, Nic nie było w wiązce cięte i lutowane, wszystko ładnie pięknie pasowało w kostki i na tym przeróbka instalacji się zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi